Ape Calessino

Het onnavolgbare design van Ape Calessino is een perfect evenwicht tussen moderniteit en typische Italiaanse traditie. Elk detail maakt er een uniek product van.

De ronde vorm van de voorwielkast, de stalen stijlen van de kap, de zichtbare benzinedop en de achterlichten in drie verschillende cirkelvormige stukken. Dit zijn de stijlvolle elementen die de Ape Calessino wereldwijd geliefd maken. 

De onderscheidende personaliteit creëert samen met de compacte afmetingen en een uitstekende manoeuvreerbaarheid een onevenaarbare mix van stijl en doeltreffendheid waardoor Ape Calessino perfect is voor personenvervoer in toeristische gebieden, resorts, exclusieve hotels en voor sightseeing operators, evenals voor verplaatsingen in pretparken, sport- en zeevaartcentra, en meer in het algemeen voor wie zijn bedrijf op onderscheidende manier wilt promoten.

Bovendien is Ape Calessino, dankzij de elegante en romantische stijl, het ideale voertuig om herinnerd te worden bij speciale evenementen of om zich discreet te doen opmerken terwijl langzaam in het stadscentrum wordt gereden.

neem contact op
Graag met ons in contact komen?

Neem vrijblijvend contact met ons op